Spec. Dr Slavoljub Radlovački

Spec. dr Slavoljub Radlovački

Rodjen u Beogradu 1963. godine. Dr Radlovacki diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.
Specijalističke studije stomatološke protetike završio 1995 godine na Beogradskom fakultetu.
1996. godine osniva stomatološku ordinaciju Dr Radlovački . Završio više naprednih kurseva pre svega iz oblasti savremene protetike, cad-cam tehnologija, oblasti implantologije, mini implanata i protokola “All on 4” čuvenog Dr. Malo ; Oseointegracije kod prof. Stajčića kao i kurs planiranja i vodjenja implantologije 3D come-bean tehnikom.

2010 Godine počinje da se bavi ugradnjom implantata i protetskom rehabilitacijom na istim.

Iskustvo od 25 godina

Propagira zdrav način života i zdravu ishranu, trudi se da edukuje pacijente o značaju i uticaju zdrave ishrane na usnu duplju i celokupno zdravlje.

Dr Radlovacki gaji veliku ljubav prema svemu što je prirodno. U želji za što boljim protetskim radom i što prirodnijem izgledu krunica osniva Laboratoriju u okviru ordinacije koja se bavi samo radovima dr Radlovačkog.

Tehnologija

 

Stalnim inovacijama u ordinaciji sa ciljem bolje usluge, ordinacija kao i zubna laboratorija počinju da se bave digitalnom stomatologijom koja uključuje korišćenje Intraoralnog skenera, 3D printera, i softvera za dizajniranje krunica, hiruških vodiča i ortodonciju.

Poseduje licence za više implantnih sistema Straumann, Nobel Biocare, Biohorizons kao i sertifikat za koriscenje biomaterijala –veštacke kosti i membrane Geistlich.

Dr Radlovacki je Dugogodišnji član Evropskih asocijacija stomatologa. Edukuje se i prati savremena dostignuća koja implementira u svojoj Specijalističku ordinaciji dr Radlovački.

Oženjen arhitektom Liljanom, otac ćerke Sonje arhitekte i sina Djordja, takodje doktora stomatologije.