Vizil proteza

Parcijalne proteze na drikerima

Šta je vizil proteza sa drikerima?

Vizil proteza je vrsta parcijalne proteze i često protetsko rešenje kada nedostaje veliki broj zuba, a pacijent nije u mogućnosti da ugradi implante. Ova vrsta proteze je takođe i mobilna, može se skidati.

Vizil proteza sa drikerima predstavlja kombinonavni rad, krunica za zube i drikera koji se vezuju za vizil.

 

Veza proteze i krunica je nevidljiva.

Proces ugradnje vizil proteze

Besplatan Pregled
Po zakazivanju besplatnog pregleda, potrebno je napraviti ortopan snimak, koji ćete poneti na pregled. Analizom snimka se utvrđuje da li je i koje zube moguće sanirati i sačuvati.
Priprema zuba
Zube koji će nositi protezu neophodno je prethodno zbrinuti, i omogućiti da se dodatno opterete. Najčešće se zbog njihove dugotrajnosti povezuju u most kako bi se raspodelio prenos sila žvakanja.
Planiranje i izrada proteze
U zavisnosti od tipa krezubosti stomatolog određuje tip proteze za Vaš slučaj. Uzima se otisak na osnovu kog se izrađuje proteza.

Kada se preporučuje vizil proteza?

Vizil proteza - pre i posle

Zakažite pregled

Na pregledu ćemo se upoznati sa vašim problemom, uzeti sve potrebne informacije od vas kako bismo došli do idealnog rešenja koje se uklapa i u vaš budžet.

Naši pacijenti o nama

Besplatan siguran pregled

Zakažite dijagnostički pregled koji je potpuno besplatan i uključuje detaljan pregled usne duplje, konsultacije sa doktorom i izradu plana terapije.

Plan terapije i аnaliza snimka: 

3000 rsd

3D Snimak jedne vilice i plan terapije:

6000 rsd

3D Snimak obe vilice i plan terapije:

8000 rsd

*Naglasite u kontakt formi ukoliko dolazite iz inostranstva.