Fiksna proteza

Želite da ispravite zube? Koja fiksna proteza je pravo rešenje?

Vrste fiksnih proteza

Kada je ortodontska terapija u pitanju postoji više različitih vrsta terapije. Opet, odabir idealne fiksne proteze za Vaš slučaj ne mora biti težak.

Zajedno sa našim specijalistima ortodoncije na besplatnom pregledu biće Vam predložena proteza koja će se uklapati u vaše potrebe, tako da zagrižaj i zube dovede u najbolji položaj, a ujedno se uklopi i u Vaš budžet.

Upoznajte:

Providna fiksna proteza

Keramička fiksna proteza je napretkom tehnologije i materijala postala transparentna i dostupna. Za razliku od ranijih fiksnih proteza, sada se osim transparentnih breketa koriste i bele žice koje doprinose estetici istih. Ovaj tip  je najčešći izbor kod odraslih pacijenata koji nisu kandidati za terapiju providnim folijama.

Pozitivni aspekti:

Mana:

Metalna ( klasična ) fiksna proteza

Fiksna proteza koja je svima odavno poznata. Koriste se metalni breketi i žice kako bi se postigao odgovarajući pritisak koji pomera zube u željenom pravcu.

Pozitivni aspekti:

Mane:

Lingvalne fiksne proteze

Specijalno dizajnirane bravice i individualno savijani lukovi (žice) koje se postavljaju sa unutrašnje strane zuba.

Pozitivni aspekti:

Loša strana:

Smile revolution folije za ispravljanje zuba

Smile revolution folije za ispravljanje zuba predstavljaju pravi pomak kada je ispraljanje zuba u pitanju. Nakon 3D skeniranja intraoralnim skenerom radi se 3D analiza i saznaje neophodan broj folija.

Saznajte sve o Smile Revolution folijama – OVDE

Pozitivni aspekti:

Mane:

Besplatan pregled
Na besplatnom pregledu utvrdićemo koje je najbolje rešenje za vaš slučaj i porazgovarati sa vama o vašim željama i očekivanjima.
3D analiza
Često je potrebno da se uradi 3D analiza, uzme otisak vaših zuba i digitalno napravi plan terapije koji bi bio idealan za vas.
Terapija
Nakon 3D analize dolazite na još jedne konsultacije i konačan dogovor šta je najbolje rešenje za vas. Nakon toga zakazujemo Vas za postavku proteze ili predaju prvih folija za ispravljanje zuba.

Zakažite pregled

Na pregledu ćemo se upoznati sa vašim problemom, uzeti sve potrebne informacije od vas kako bismo došli do idealnog rešenja koje se uklapa i u vaš budžet.

Naši pacijenti o nama

Besplatan siguran pregled

Zakažite dijagnostički pregled koji je potpuno besplatan i uključuje detaljan pregled usne duplje, konsultacije sa doktorom i izradu plana terapije.

Plan terapije i аnaliza snimka: 

3000 rsd

3D Snimak jedne vilice i plan terapije:

6000 rsd

3D Snimak obe vilice i plan terapije:

8000 rsd

*Naglasite u kontakt formi ukoliko dolazite iz inostranstva.