All on X

Revolucionarni fiksni most za rešavanje totalne bezubosti

Šta je "All on 4" metoda?

All on 4„, je veoma popularna metoda rešavanja potpune bezubosti, predstavljena kao idealno rešenje, zbog svoje povoljnije cene, a usled mogućnosti ugradnje 4 implantata i nadoknade svih zuba.

Međutim, ukoliko se jedan od ta četiri implantata ne primi u kost, taj fiksni rad postaje beskoristan. To znači da se nakon investicije, procesa ugradnje i postavljanja fiksnih radova, pacijent vraća na mobilnu protezu, jer tri implantata ne mogu nositi fiksni rad.

 

Mi koristimo „All on X“ metodu, koja najčešće znači „sve na 6 ili više“

 

Naš cilj je da dođemo do najdugotrajneg i predvidljivog zagarantvanog uspeha. I ako dođe do problema sa jednim implantatom fiksni rad i dalje može biti u upotrebi, čime tako izbegavamo povratak na mobilne proteze.

Kvalitetne protetske nadoknade

Tradicionalne „All on 4“ hibridne proteze su napravljene od akrilata, materijala od kojeg se prave i totalne proteze. Akrilat je manje tvrdoće neko prirodni zubi.
 
Na našu i vašu sreću materijali u stomatologiji napreduju i imamo bolja rešenja. U stomatološkoj ordinaciji „dr Radlovački“ ponosimo se time što možemo da ponudimo najbolje.

All on X Benefiti

Nakon ugradnje izlazite iz ordinacije sa 3D digitalno dizajniranom i estetski prihvatljivom privremenom hibridnom protezom.

Naš fokus jeste iskustvo talentovanih hirurga koji koriste digitalnu tehnologiju 21 veka.

Idealan dizajn hibridnih proteza koje se kreiraju tako da zadovolje vaše želje, kada je estetika u pitanja.

Koristimo najčvršće materijale kao i estetski najprihvatljivije na tržistu kako bi Vam obezbedili osmeh koji traje.

Učestvujte u stvaranju - Digitalni dizajn osmeha

 

Kada je estetika u pitanju trudimo se da svaku želju pacijenta ispunimo. Uz pomoć 3shape softver za digitalni dizajn osmeha to I uspevamo!

Na osnovu fotografija napravljenih u ordinaciji fotoaparatima sa posebnim mikro objektivima zajedno prolazimo kroz virtualnu laboratoriju zuba I u njoj biramo oblik zuba. Učestvujete u kreiranju vašeg osmeha. Svaki detalj zuba možemo videti kako će izgledati na vama, kao I boja.

Zajedno dolazimo do idealnog rešenja za vas.

Sigurnost i inovacije

Spajajući najnovije CAD CAM implantne softvere za dizajn, kao I analize 3D snimaka, u mogućnosti smo da precizno isplaniramo terapiju u milimetar. Uz pomoć 3D printera u ordinaciji izrađujemo hiruški vodič koji nam omogućava da implant poziconiramo na savršeno planirano mesto. Ovime obezbeđujemo sigurnost, minimalan postoperativni bol I dugotrajnost.

Tim doktora I eksperta u Digitalnom dizajnu osmeha omogućavaju nam da napravimo radove koji u potpunosti imitiraju prirodan izgled. Ne samo da su završni radovi prepušteni vršnim stomatološkim tehničarima već se izgled proteze uklapa I izgled Vašeg lica.

Idealan dizajn hibridnih proteza koje se kreiraju tako da zadovolje vaše želje, kada je estetika u pitanja.

Full digital protocol obukvata ugradnju implantata uz pomoć 3D vođene implantologije, kao I kasnije 3D skeniranje (3shape intraoralnim skenerom. Pozicije) ugradjenih implantata. Nakon skeniranja (digitalnog otiska) u sofveru se dizajnira krunica I izrađuje CAD/CAM masina.

Proces ugradnje "All on X" rešenja

Besplatane konsultacije
Prvi korak u našoj ordinaciji su besplatne konsultacije, na kojima se upoznajemo i razgovarmao o vašim željama i očekivanjima uzimajući u vid finansijske mogućnosti, kako bismo došli do najboljeg rešenja za Vas.
Planiranje i digitalni dizajn
Svaki pacijent ima svoj unikatan scenario. Ceo tim ulaže vreme i sebe kako bismo došli do idealnog rešenja specifičnog za Vas. Dobar rad zasnovan je pre svega na dobrom planiranju. Posebno smo ponosni na mogućnost digitalnog dizajniranja I planiranja koje nama olakšava ugradnju a vama daje preciznost I sigurnost.
Ugradnja implanata i trenutan osmeh
Trudimo se da ugradnja protekne što je prijatnije moguće. Mogućnost sedacije uz prisustvo anesteziologa koji je prisutan kako biste bili u najsigurnijim rukama. Nakon ugradnje implantata dobijate privremene zube. Znamo da niko ne voli da bude bez zuba tako da naše prehiruško planiranje obuhvata I izradu privremenih zuba.
Konačan rad
Tokom 30 godina iskustva, testirali smo sve dostupne materijale na tržištu i ustanovili sve njihove prednosti i mane. Koristimo legure metala kao osnovu, koje su veoma čvrste te ne moramo praviti predimenzionirane zube od keramike. Preko metalne konstrukcije dodaje se keramika i imitra se izgled desni i zuba.
Osmeh i predaja rada
Predaja rada je kako za vas tako i za nas trenutak sreće! Naš trud se ogleda u vašoj sreći i savršenom osmehu. Trenutak kada se pacijent prvi put pogleda u ogledalo sa novim zubima nakon većeg broja godina bez zuba, je magičan. Nakon prvog obroka pacijenti osećaju sigurnost stabilnost i komfor.

Najkvalitetniji implanti ili ušteda?

Nisu svi implanti proizvedeni na isti način. Trudimo se da koristimo najbolje dostupne proizvode, koji su podržani godinama naučnih istraživanja i daju garanciju. Vrhunskim dizajnom, najfinijom keramikom, titanijumom i cirkonijum postižemo vrhunsku estetiku, bez predimenzionarnih zuba.

Zašto smo drugačiji?

Zakažite besplatan pregled

Na besplatnom pregledu ćemo se upoznati sa vašim problemom, uzeti sve potrebne informacije od vas kako bismo došli do idealnog rešenja koje se uklapa i u vaš budžet.

Naši pacijenti o nama

Besplatan siguran pregled

Zakažite dijagnostički pregled koji je potpuno besplatan i uključuje detaljan pregled usne duplje, konsultacije sa doktorom i izradu plana terapije.

*Naglasite u kontakt formi ukoliko dolazite iz inostranstva.