Bezmetalne keramičke krunice prirodnog izgleda

Nezadovoljni ste sadašnjim izgledom zuba i osmeha ili želite da rešite problem
sa karijesno destruisanim zubima?

Revolucionarna tehnologija omogućava nam maksimalnu preciznost, komunikaciju, kroz vizuelizaciju rezultata, i postizanje vrhunske estetike uz komfor pacijenata.

 • Prirodan izgled zuba
 • Bez Otisaka I neprijatnih otisnih masa
 • Učestvujte u stvaranju osmeha uz digitalni dizajn osmeha
 • Odobrite budući izgled zuba
 • 27 godina iskustva u protetici
 • Garancija
 • Plaćanje na rate

Šta su keramičke navlake za zube?

Keramicke krunice su najčešće protetsko rešenje, često se nazivaju navlakama za zube
Predstavljaju fiksno rešenje, trajno se cementiraju na zube ili prethodno ugradjene zubne implantate.

Ko su kandidati?

 1. Preveliki deo zubne supstance oštećen karijesom i zuba endodontski lečenih, izrađuje se krunica (ili inlej) bojom i oblikom zuba imitira prethodni zub
 2.  Nezadovoljni estetskim izgledom zuba, krunicama ili vinirima je moguće korigovati boju i oblik zuba i tako postići takozvani holivudski osmeh.
 3. Nakodna zuba koji nedostaje može se postići zubnih mostom  koji nadoknadjuje izgubljeni zub

Postupak

01

02

03

Besplatan pregled

Pregledamo vas i u razgovoru sa Vama utvrdjujemo šta je pravo rešenje za Vas. Ukoliko imate ponesite ortopan snimak. Digital smile design nam omogućava da vidite kako biste izgledali sa novim osmehom.

Slide

01

02

03

Brušenje zuba

Broj poseta zavisi od broja zuba koji se bruse i našeg medjusobnog dogovora. Ukoliko se svi zubi postavljaju pod krunice najčešće je potrebno do dve nedelje od početka brušenja do cementiranja stalnih zuba. Tokom Brušenja dobijate privremene krunice, tako da nećete izlaziti iz ordinacije bez zuba

Slide

01

02

03

Proba Krunica; Cementiranje

Nakon probe potrbeno je nekoliko dana da se zubi završe u tehnici i budu spremni za cementiranje.

previous arrow
next arrow

”ISKUSTVOM OD 27 GODINA, I KAO SPECIJALISTA STOMATOLOŠKE PROTETIKE DONELO MI JE VELIKI BROJ NAUČENIH LEKCIJA. JEDNA OD NJIH JE DA DUGOTRAJNOST ZUBNE KRUNICE ZAVISI OD PREDPROTETSKE PRIPREME KOJA SE BAZIRA NA IZRADI KRUNICE NA APSOLUTNO ZDRAVIM DESNIMA. KAO ŠTO SE DOBRA KUĆA GRADI NA DOBROM TEMELJU, TAKO JE NEOPHODNO I DA SE KRUNICA PRAVI NA ZDRAVIM DESNIMA I OKOLNOM TKIVU”

Spec. Dr Radlovački

DIgitalni dizajn osmeha - Kreirajmo zajedno Vaše navlake za zube

Kada je estetika u pitanju trudimo se da svaku želju pacijenta ispunimo. Uz pomoć 3shape softver za digitalni dizajn osmeha to I uspevamo!

Na osnovu fotografija napravljenih u ordinaciji zajedno prolazimo kroz virtualnu laboratoriju zuba I u njoj biramo oblik zuba. Učestvujete u kreiranju vašeg osmeha.

Svaki detalj zuba možemo videti kako će izgledati na vama, I zajedno doći do idealnogrešenja za vas.

Mobilna aplikacija

Digitalni dizajn osmeha vam možemo poslati u aplikaciju za mobilni, na kome možete još jednom razmisliti da li vam se dopada dogovoreni dizajn osmeha, podelite ga sa prijateljima i porodicom i čujete mišljenja.

Plaćanje na rate

Smatramo da savršen osmeh treba da bude svima pristupan zato smo vam u saradnji sa credit agricole bankom omogućili beskamatne kratkoročne kredite namenjene upravo medicinskim tretmanima poput vašeg.

Kako funkcioniše: Nakon postavljanja dijagnoze I predloga terapije, u ordinaciji popununjavate upit. Medicredit može biti izmedju 6 i 72 meseca. Kako biste bili kandidat za medicredit ne morate imati ranijih poslovanja sa credit agricole bankom. Nakon odobravanja počinjemo sa terapijom. Rate počinju već od 40Eur i variraju u zavisnosti od dužine i iznosa medicare kredit-a

*Regularna cena iznosi 240EUR I može varirati.

Digitalni otisak

Neprijatne otisne mase zamenili smo intraoralnim skenerom. U ordinaciji koristimo 3Shape intraoralni skener najnovije generacije.

3Shape sem vašeg komfora, nama daje na preciznost, i odredjivanje boje koja će se bolje uklopiti uz vaše ostale zube.

CEMENTIRANJE
Kada smo sigurni da je pacijent zadovoljan krunicama, cementiraju se definitivnim cementom, pacijent nakon nekoliko dana dolazi na ponovnu probu.

ISKUSTVO U STOMATOLOŠKOJ PROTETICI KOMPJUTERSKA PRECIZNOST OMOGUĆILA NAM JE DA BUDEMO SIGURNI U KVALITET NAŠIH RADOVA I DAMO PACIJENTIMA GARANCIJU NA NAŠE RADOVE.ZA DUGOTRAJNOST RADA JE NEOPHODNA I DOBRA ORALNA HIGIJENA. TRUDIMO SE DA VAS MOTIVIŠEMO I EDUKUJEMO, TAKODJE VAS OBAVEZUJEMO DA DOLAZITE NA
REDOVNE PREGLEDE.

garancija

Zašto mi?

 

 • 27 godina iskustva u stomatoloskoj protetici
 • Digitalna stomatologija uz biološki pristup
 • Isprobajte vaš osmeh
 • Digitalni dizajn osmeha
 • Prirodan izgled zuba
 • Garancija na radove
 • Plaćanje na rate

Da li je procedura brušenja za krunice bolna?

Dobijanje krunice nije bolan proces, brušenje se vrši pod lokalnom anestezijom.

Da li navlake za zube mogu da ima karijes?

Sama krunica ne može da ima karijes, ali zub ispod može zato je neophodno da se održava pravilna oralna higijena i OBAVEZNO dolazi na redovne preglede kod stomatologa.

Da li je krunica bolja opcija od plombe?


Kada je veliki deo zuba oštećen, plomba ne može da izdrži velike pritiske i može dovesti do frakutre zuba. U takvim slučajevima se preporučuje izrada krunice ili keramičke plombe.

Koja je cena keramičkih krunica i mostova te koje su mogućnosti plaćanja možete saznati u našem cenovniku.

Navlake za zube - Radovi

Povezane stranice

Nadoknada jednog ili više zuba

Za nadoknadu zuba ranije su se koristili isključivo zubni mostovi. Za izradu mosta bilo je neophodno zbrusiti dva susedna zuba koja bi davala potporu zubu koji nedostaje.

Keramicke plombe – usteda zubnog tkiva

Idealna alternative zubnim krunicama I sivim (amalgamskim) plombama.

Keramičke fasete

Keramičke fasete ili viniri su poput kontaktong sočiva, ali za Vaše zube. Postavljaju se na prednju površinu zuba I koriste se za ispravljanje nepravilnosti kao što su oblik veličina boja I položaj. Ekstremno su tanki od 0.3mm.

Besplatne Konsultacije